sursa foto:  antena3.ro

S-a aflat! Ce pensie încasa Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Au apărut noi detalii legate de pensia pe care o încasa lunar criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Nu se cunoaște dacă sursele de bani proveneau din țară sau din străinătate. Cu certitudine se știe doar că Dincă avea o pensie de 659 de lei și se descurca greu cu banii, motiv pentru care practica ”rechineala” (taximetrie fără licență). Banii erau scoși de Dincă de la o casă de schimb valutar deținută de Viorel Încrosnatu, 50 de ani.

Libertatea l-a contactat pe omul de afaceri, care, din concediul pe care și-l face în străinătate, a comentat cazul: ”Am casă de schimb valutar și transfer de bani. Îl cunosc ca și client pe Gheorghe Dincă. Scotea bani de la Western Union. Îi trimitea cineva, dar nu m-am uitat să văd cine, că nu mai am acces acum la datele respective. Chiar mă gândeam de la cine.

Scotea bani, da, mai primea bani, dar nu știu, nu m-am uitat dacă era de la familie, de la… Era client, venea cu un cod de la Western Union și scotea bani de la noi.

Viorel Încrosnatu spune că urma să viziteze ”casa groazei”. ”Pe data de 12 iulie, Dincă a venit să-mi zică dacă mă interesează casa lui, că are o casă de vânzare, cu 3.000 de metri pătrați și vrea 60.000 de euro pe ea. Mai multe informații nu mi-a dat, urma să merg să o văd, dar n-am mai apucat, informează Libertatea.ro

Vezi și

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei! Există un acord cu SRI și Poliția Română: ‘Suntem obligați’

SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei

EXCLUSIV Un polițist craiovean implicat în cazul șocant din Caracal?! Coincidență stranie (AUDIO)

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare