sursa foto:  antena3.ro

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei! Există un acord cu SRI și Poliția Română: ‘Suntem obligați’

Lovitură de teatru în cazul dispariției Alexandrei Mâceșanu! După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora coordonarea polițiștilor și procurorilor în cazul dispariției Alexandrei a fost făcută de interlopi, Remus Rădoi, zis „Codiță”, acuză că este o manipulare.

„Codiță” a declarat, la România TV, că, prin firma de pază, este obligat să furnizeze aceste informații oamenilor legii, atunci când i se solicită asta.

„Noi suntem obligați, prin statutul firmei de pază”, a spus Rădoi.

Potrivit lui Remus Rădoi, o dată la trei ani firma sa de pază trebuie să primească un aviz de la Inspectoratul General al Poliției Române și Serviciul Român de Informații.

Astfel, pentru a obține acel aviz, el semnează un acord cu IGPR și SRI, prin care este obligat să furnizeze informații atunci când este solicitat.

Anterior, publicația Libertatea a dezvăluit că interlopii au coordonat ancheta polițiștilor și procurorilor în cazul dispariției Alexandrei Mâceșanu.

Conform sursei citate, comisarul-şef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi „Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Vezi și

SURSE Incompetență sau complicitate? De-abia azi a fost cerut desfășurătorul numărului de pe care a fost sunată mama Alexandrei

EXCLUSIV Un polițist craiovean implicat în cazul șocant din Caracal?! Coincidență stranie (AUDIO)

Rețea de proxenetism în Caracal! Zeci de eleve, obligate să se prostitueze!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare