sursa foto:  zf.ro

S-a aflat! Cine ar fi de fapt candidatul lui Victor Ponta la Primăria Capitalei

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că partidul va avea candidați proprii la alegerile locale peste tot în țară, începând cu municipiul București.

 

El a mai spus că anunțarea candidaților va fi făcută pe 25 iulie. Nu e exclus, însă, ca numele anunțat atunci pentru primăria generală să fie o manevră de tip ”iepure”, conform inpolitics.ro.

„Pro Romania va avea candidat la Primaria Capitalei. Candidatul Pro Romania nu va candida doar sa zica ca suntem si noi sa candidam aici. Va veni cu un tip de personalitate politica diferita de Firea si Nicusor Dan. Pe 25 iulie anuntam candidatul la primaria generala si la sectoare. Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”, a spus liderul Pro România.

Surse apropiate formațiunii au declarat Inpolitics că numele anunțat de Ponta pentru primăria generală va fi Alex Coita, analist politic omniprezent la TV, fost consilier al premierului Viorica Dăncilă, fost fondator al Platformei Social-Liberale și actual președinte al Partidului Republican din România. Acest din urmă aspect ar putea ridica semne de întrebare, dar Ponta a făcut aseară o precizare interesantă: ”Ăsta este un lucru pe care Pro România şi aliaţii săi îl va anunţa în 25 iulie – exact cine sunt cadidaţii la fiecare sector, la consiliul general şi în toată ţara”. Cum Pro România nu are prea mulți aliați, putem lua în calcul PRR printre aceștia.

Dacă informația se confirmă, tot nu e cert că Alex Coita chiar va fi candidatul lui Ponta la primărie, mai probabilă fiind o manevră de tip ”iepure”, după modelul lui Băsescu în 2000, cînd candidatul desemnat s-a retras în ultima clipă pentru a-i face loc adevăratului candidat, iar în cursă să intre însuși Ponta, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind în jurul datei de 17 august.

Asta, pentru că e mai mult decît discutabilă capacitatea lui Coita de a dizloca voturi de la PSD și de a-i face zile grele Gabrielei Firea.

Citește și:

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare