sursa foto:  ziuanews.ro

S-a aflat totul! Unde va avea loc nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea și câți bani s-au investit în organizarea evenimentului

Mare sărbătoare în familia liderului PSD, Liviu Dragnea. Fiul său, Ștefan Valentin, se va căsători în această lună cu aleasa inimii sale. Libertatea.ro a intrat în posesia invitațiilor de nuntă care deja au fost distribuite invitaților.

Valentin se căsătorește cu Gina Alexandra la Palatul Snagov, unul dintre locurile pentru care optează oamenii care au foarte mulți bani.

EXCLUSIV/ Daddy, socru mare. Vezi invitaţia la nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea! Ce se mănâncă și unde sunt așteptați nuntașii pentru evenimentul mondeno-politic al anului

Potrivit sursei citate, pentru închirierea celor două mari săli fiul lui Dragnea va scoate din buzunar peste 5.000 de euro, iar pentru pajiștea din față, alți 3.000 de euro. Apropiați ai familiei au mărturisit că pentru nunta lui Dragnea junior au fost rezervate atât interiorul, cât și exteriorul, pentru a evita să se suprapună cu vreo altă nuntă sau să împiedice eventuali „intruși”, jurnaliști sau paparazzi să se apropie.

Cât despre meniu, cel „standard” la Palatul Snagov costă 110 euro de persoană, dar poate fi, desigur, schimbat, îmbunătățit, dezvoltat.

Vezi și Afacerea soției lui Mihai Gâdea „rupe”! Ce face acum Agatha Kundri

Nu este cel mai bine plătit om din Servicii! Ce salariu are Eduard Hellvig, directorul SRI

EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare