sursa foto:  hunedoaralibera.ro

S-a dat alerta la Kaufland! Toți clienții din ultima perioadă sunt vizați: ‘A fost detectat un număr mai mare de bacterii’

Alertă în toată țară! Toți cei care au făcut cumpărături în ultima perioadă la Kaufland sunt vizați.

În cazul în care au achiziționat aceste produse, ei trebuie să le returneze, fiindcă „în cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae”, informează compania.

„Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml
EAN 4337185216046
lot: 91400019

și

Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml
EAN 4337185216060
lot: 91410019

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsele respective.

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH cere scuze pentru situație.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00”, informează Kaufland.

Vezi și EXCLUSIV Viața copiilor, pusă în pericol! Protecția Consumatorilor acuză Poliția: ‘Nu am primit niciun feed-back’

Mare atenție! Ce se întâmplă cu contractele de leasing

Atenție! Riscați amenzi uriașe dacă nu respectați asta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare