sursa foto:  mediafax.ro

S-a trasat planul prin care USR PLUS va părăsi Coaliția de guvernare. Cristian Ghinea: ‘Nu este acceptabil să stăm să primim toată ziua bobârnace’

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunțat că USR PLUS pleacă de la guvernare, în situația în care se schimbă configurația portofoliilor în Executiv, după Congresul Partidului Național Liberal (PNL).

 

El a adăugat că un guvern stabil și o coaliție stabilă trebuie să se bazeze pe predictibilitate, iar USR PLUS are oameni foarte potriviți pentru ministerele pe care le conduce.

Mesajul meu este foarte clar și răspicat: indiferent cine câștigă alegerile interne din PNL, nu se pune problema de o schimbare a portofoliilor după Congresul PNL. Dacă se pune problema aceasta, atunci plecăm. (…) Avem foarte multe proiecte începute, avem 40 de angajamente de guvernare USR PLUS, din care unele au fost deja îndeplinite (…). Nu este acceptabil să stăm să primim toată ziua bobârnace„, a precizat Ghinea, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Cristian Ghinea aruncă ‘cartoful’ fierbinte în brațele PNL: ‘Guvernul nu reușește să facă reformele așa cum am vrea noi, USR PLUS’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare