sursa foto:  cancan.ro

S-a AFLAT! Unde locuiește Principele Nicolae când vine în România – AICI a stat după funeraliile Regelui Mihai

De-abia acum s-a aflat! Principele Nicolae şi logodnica sa, Alina Binder, au fost lăsaţi să participe la funeraliile Regelui Mihai alături de Familia Regală, însă nu au fost primiți la parastasul fostului monarh al României.

În această perioadă, Principele dezmoștenit a rămas în țară. După înmormântarea ultimului suveran român, Nicolae a locuit împreună cu logodnica lui, în vila viitorilor socri.

A fost acceptat de Familia Regală alături de logodnica lui Alina Binder la funeraliile Majestăţii Sale, însă Principele Nicolae nu a avut voie să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său, lucru care l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit, scrie cancan.roPrinţul Nicolae doreşte să îşi recapete oficial titlul de Principe, după cum a anunţat avocatul său, Radu Enache.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (…)  Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt”, a afirmat Radu Enache.

Vezi și De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

28 de ani de la Revoluție! Ce pensie are ACUM Petre Roman, primul premier al României post-decembriste

Un GIGANT francez TRAGE ZĂVOARELE la o fabrică din România, în 2018! Ce vor face angajații săi

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare