sursa foto:  cluburi-sportive.ro

S-a împrumutat și a dat mai departe! Suma luată pe datorie de un ministru „moștenit” din Cabinetul Grindeanu, ca să-și ajute partidul

Un ministru care a rămas și în actualul Executiv, după căderea Guvernului Grindeanu, s-a împrumutat ca să-și ajute partidul în campania electorală.

Mai exact, ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca s-a împrumutat, conform declarației de avere, de la Moga Patric, luând 63.000 de lei în anul 2016.

Potrivit aceluiași document, cu suma de 63.000 de lei a contribuit la campania electorală a PSD Brașov, de anul trecut.

Interesant este faptul că, în cadrul Biroului Permanent Județean PSD Brașov, unde Dunca este președinte, găsim un secretar cu numele de Moga Patric.

Din declarația de avere, depusă în calitate de șef la MTS, mai aflăm că Marius Dunca nu deține nicio casă și niciun teren. Totuși, acesta are un motociclu Can-Am Spyder. Prețul unui astfel de vehicul variază între 15 și 25.000 de euro fără TVA.

În anul 2016, actualul ministru al Sportului a primit 829 de lei de la Consiliul Județean Brașov și 119.423 de lei pentru consultanță în afaceri, pe PFA.

Așadar, putem spune că e mai mult decât surprinzător faptul că s-a împrumutat, în 2016, de peste 60.000 de lei, pentru a-și ajuta partidul, în condițiile în care el a încasat, în același an, aproximativ 120.000 de lei.

Vezi și DUREROS! Pentru câți bani și-a dat viața românul UCIS în Afganistan

Surpriză! Unde lucrează azi fiul lui Iulian Vlad, fostul șef al Securității comuniste

ȘOC! Să fie oare acesta MOTIVUL REAL al demiterii lui Țuțuianu? Detalii (ascunse) despre afacerea acestuia cu armament!

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.