sursa foto:  antena3.ro

Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

Premierul Ludovic Orban a oferit, miercuri, mai multe detalii despre noile măsuri pe care le-ar putea lua Cabinetul său pentru a limita răspândirea SARS-CoV-2.

Făcând referire al Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prim-ministrul a explicat că „astăzi este pe ordinea de zi”. Orban a ținut, însă, să precizeze că „încă analizăm, purtăm discuții”.

Întrebat despre activitățile care vor fi închise, șeful Guvernului s-a contrazis în aceeași frază.

Nu se închide nimic. După ora 23:00, anumite activități unde, de regulă, după ora 23:00 există riscul transmiterii virusului, vor fi închise”, a răspuns Ludovic Orban, când a fost întrebat dacă se închid terasele sau sălile de jocuri de noroc.

Premierul a anunțat că încă se analizează dacă măsura va fi aplicată la nivel național sau în anumite zone unde există un nivel de răspândire mai larg al COVID-19.

„Analizăm dacă o aplicăm la nivelul întregii țări sau dacă o aplicăm la mare, la București, în județe unde există un nivel de răspândire mai larg”, a mai spus premierul.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru polițistul-bătăuș! A fost condamnat la închisoare! Decizia nu este definitivă

Legea a fost promulgată! Apar noi reguli pentru cei care locuiesc la bloc

Trădarea anului! USR, blat cu PSD? Acuzații explozive: ‘Am încredere în mârlăniile lui Barna’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare