sursa foto:  ziarulconstanta.ro

Scandal de proporții! Un GIGANT de pe piața de retail este acuzat că ar fi vândut apă de la robinet în ultimii 10 ani

Un scandal uluitor a izbucnit în presă, după ce un important producător de pe piața de retail a fost acuzat că ar fi vândut populației apă de la robinet în locul produsului premium. Se pare că acesta ar fi făcut asta în ultimii 10 ani, iar frauda este una colosală.

Compania Nestle este acuzată că ar fi vândut sub numele produsului Poland Spring, apă de la robinet. Această înșelătorie ar fi adus companiei 900 de milioane de dolari anual. Potrivit ZF, izvorul din care Nestle îmbutelia apă ar fi secat cu 50 de ani în urmă, iar gigantul ar fi vândut apă de la robinet în ultimii 10 ani.

A fost inițiat și un proces în vederea acestei fraude colosale. Reclamanții susțin în cele 325 de pagini ale documentului prin care a fost intentat procesul, că apa nu respectă reglementările FDA care menţionează că apa trebuie să provină din izvorul respectiv sau din alte zone care alimentează respectivul izvor.

Compania se apără și menționează că apa provine din 8 izvoare diferite, dar reclamații spun că nu există cele 6 izvoare, iar cele 2 au secat în urmă cu 50 de ani.

Poland Spring a mai fost implicat într-un alt scandal, în care acuzații susțineau că Nestle ar fi fentat legea, izvorul fiind situat deasupra unei foste ghene de gunoi şi sub un sit unde erau depozitate ilegal excremente umane.

Și atunci compania a negat acuzaiile, dar a donat spre asociaţii caritabile, aproape 10 milioane de dolari în următorii 5 ani pentru a-și reabilita imaginea.

Vezi și Revolta de la MAE! Cine a fost înscăunat recent secretar de stat și cum ar fi ajuns în funcție

Umbra lui Klaus Iohannis! Totul despre bruneta MISTERIOASĂ care este mai mereu lângă președintele României

Toți angajatorii trebuie să știe asta! Ce trebuie să facă până, cel târziu, vineri, 25 august

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare