sursa foto:  digi24.ro

Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberali

 După ce în presă a apărut lista traseiștilor proveniți de la alte partide în rândul liberalilor. Cei de la PNL s-au pus și ei pe numărat traseiștii aflați pe listele USR-PLUS. 

„Alianţa USR PLUS cere public PNL să oprească atacurile împotriva candidaţilor săi, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora conducerea PNL le-a cerut organizaţiilor din ţară să numere câţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale provin din alte partide. Cetăţenii români au nevoie de soluţii, nu de scandalul cu care i-au obişnuiţi politicienii în ultimii 30 de ani. Mai ales acum, în criza provocată de pandemia de COVID-19”, se arată într-un comunicat USR PLUS.

Conform aceleiaşi surse, apelul Alianţei vine în contextul în care „în presă au apărut informaţii că Secretariatul General al PNL strânge informaţii” despre candidaţii USR PLUS la alegerile locale din ţară care în trecut au făcut parte din alte partide.

„Alianţa USR PLUS atrage atenţia că PNL ar trebui să verifice propriile cifre legate de candidaţii traseişti din ţară. Datele de la Autoritatea Electorală Permanentă arată că, în total, peste 7.000 de candidaţi de pe listele PNL la consiliile locale şi judeţene sunt foşti membri PSD şi ALDE. Dintre ei, aproape 500 candidează la primării: 225 de la PSD, 100 de la ALDE”, menţionează USR PLUS.

Citește și:

Creștere explozivă a averii în doar două luni! Anonimul candidat al USR-PLUS care a devenit milionar, după ce a intrat în politică!

Situație neașteptată pentru Marian Vanghelie. DNA i-a pus sechestru pe un bun recent recuperat de la hoți

SURSE Orice pentru a duce la bun sfârșit marea reorganizare! Marcel Vela ‘scoate din joc’ sindicaliștii din Poliția Română

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare