sursa foto:  usrplus.ro

Scandal uriaș la Primăria Sectorului 2! Consilierii primarului USR-PLUS și-ar fi propus majorări salariale la peste 14.000 de lei

Scandalul de la Primăria Sectorului 2, între PNL și USR-PLUS, ajunge la un alt nivel. Sunt acuzații grave făcute de Claudiu Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL Sector 2.

Invitat în emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3, „Punctul de Întâlnire”, Claudiu Săftoiu a acuzat că oamenii primarului Radu Mihaiu (USR-PLUS) și-ar fi propus singuri majorări salariale la peste 14.000 de lei.

Noi am renunțat la un vice-primar, pentru ca cei de la USR-PLUS să își poată mulțumi propria alianța internă, cu o funcție ca aceasta. Toată ordinea de zi pe care o propune, lună de lună, primarul USR, a fost una pe care noi am încercat, întotdeauna, să o analizăm și, chiar dacă de multe ori a trebuit să trecem cu vederea unele lucruri, am înțeles că trebuie să menținem această alianța și să votăm așa cum am stabilit în cadrul acestui parteneriat”, a precizat Claudiu Săftoiu, la Antena 3.

Ceea ce am aflat din presă, retragerea delegării de competențe a vice primarului PNL, ne-a surprins și ne-a întristat. Noi suntem cei care i-am cerut domnului primar a fost să mai aibă puțină răbdare. Să vină cu o organigramă care să fie discutată, pe fiecare căsuța, compartiment, serviciu. Ar fi fost un gest iresponsabil, din partea PNL, să voteze această organigramă în condițiile în care a fost atât de puțin dezbătută.

S-a mai pus pe ordinea de zi o majorare a salariilor consilierilor și auditorilor, fără consultarea partenerului social a sindicatului din primărie. A fost doar consultat.

Am aflat că sunt consilieri ai primarului, fără studii de specialitate, care ridică peste 8.000 de lei pe lună și care și-au propus singuri majorări, la peste 14.000 de lei pe lună. Când auzi de astfel de sume, în sectorul de stat, te apucă amețeală. Astfel de salarii sunt prohibitive în sectorul privat”, a acuzat Săftoiu.

Vezi și EXCLUSIV În goana de a nu fi remaniat de Florin Cîțu, un ministru USR-PLUS blochează instituțiile aflate în subordine! Dispoziția dată de Claudiu Năsui și către omul lui Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare