sursa foto:  gazetadecluj.ro

Scandal uriaș înainte de alegeri! Ieșire violentă a Olguței Vasilescu

E scandal uriaș cu o zi înainte de alegeri! Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvânt al PSD, a reacționat furtunos, după ce Nicolae Giugea, deputat PNL, a lansat acuzații grave.

„În urmă cu câteva minute am primit un telefon de la o persoană care lucrează în Primăria Craiova și care mi-a spus că, astăzi, toți angajații au fost convocați de șefii lor și li s-a transmis că cine va vota referendumul va fi dat afară. Mai marii Primăriei Craiova susțin că vor lua copiile cu listele celor ce au ridicat buletinele pentru referendum și apoi îi vor da afară pe cei care au votat. Sunt oameni care au decis să meargă în alte comune sau în alt județ pentru a vota pe listele suplimentare pentru a scăpa de teroarea PSD.

Aceste metode staliniste sunt cea mai bună dovadă că disperarea PSD a atins cote maxime. Mai este foarte puțin și totul se va sfârși. Duminică seara mitul PSD – cel mai puternic partid din România va lua sfârșit”, a scris Nicolae Giugea, pe Facebook.

Olguța Vasilescu i-a dat o replică liberalului.

„Disperare! Numele tau se cheama PNL! Nicolae Giugea, esti un mare mincinos! NIMENI nu a cerut vreunui functionar din primarie sa nu voteze sau sa voteze in vreun fel… Pregatesti deja scuze pentru ca maine o sa fiti pe locul 3, la Craiova?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Vezi și

Un prezentator cunoscut iese la rampă! Atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu

Vești pentru mii se șoferi! Va apărea un nou semn de circulație

Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare