Scenă violentă pe Șoseaua Colentina! A fost la un pas să-i spargă capul cu o crosă de golf!

Scandal în trafic pe Șoseaua Colentina, în Capitală! Un conducător auto, aflat la volanul unui BMW, și-a făcut dreptate cu o crosă de golf.

Șoferul BMW-ului a blocat un alt conducător auto, care conducea un Logan, s-a dat jos la el și i-a spart geamul din stânga față.

În tot acest timp, partenera amatorului de golf dădea a dat cu piciorul în Logan.

Vezi și Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

Ce a anunțat Poliția Capitalei

„În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.
În fapt, in jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul”, a precizat DGPMB, într-un comunicat de presă.

In urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani.
Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.
Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”, a anunțat Poliția Capitalei, ulterior.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare