sursa foto:  sibiu100.ro

Schimbare majoră! Cele mai căutate zece profesii pe reţelele sociale în 2020

Accesul uşor la joburi cu ajutorul internetului şi în special al reţelelor sociale a adus o schimbare majoră în com­porta­mentul candidaţilor şi al recrutorilor în anul 2019, conform conclu­ziilor robotului de recrutare Dora.

„În ultimii doi ani tehno­logia devine tot mai avan­sată, în special autom­a­tizarea multor procese care au loc în companii, dar şi în activitatea unei persoane la locul de muncă şi în afara locului de muncă.Algo­ritmii reţe­lelor de socia­lizare anali­zează compor­ta­mentul uti­lizatorilor şi oferă acestora informaţii relevante oferite în funcţie de comporta­mentul pe care îl au: după căutările pe care le fac, după locaţie, după gru­purile din care fac parte, după interesele pe care le au analizate de algoritmii reţelelor sociale şi mulţi alţi parametri“, spune Călin Ştefănescu, unul dintre fondatorii companiei Happy Re­cruiter, dezvoltatorul robotului de recrutare Dora.

Cele mai căutate zece profesii pe reţelele sociale au fost cele de electricieni, operatori pro­ducţie, sudori, ingineri, consilieri vânzări, operatori call center, şofer, instalator, muncitor ne­calificat şi lucrător co­mercial. Timpul mediu de interviu cu Dora este de 8 minute şi jumătate, arată zf.

Vezi și:

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare