sursa foto:  Facebook

Schimbări la transmiterea indexului în februarie 2024. Peste 600.000 de clienți sunt vizați!

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a anunțat că în luna februarie 2024 vor avea loc  modificări la transmiterea indexului.

Transmiterea indexului la Hidroelectrica se făcea, în mod obişnuit, în perioada 24-28 a lunii, dar începând cu luna aceasta apar modificări importante.

Când se va transmite indexul în luna februarie

Conform unui anunț oficial postat pe pagina de Facebook și în aplicația iHidro, citirea și transmiterea indexului Hidroelectrica se vor desfășura mai devreme decât de obicei în această lună.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

Hidroelectrica anunță modificări la transmiterea indexului pentru februarie

,,Pentru luna februarie, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica se face în intervalul 22-26 februarie 2024, pe parcursul a cinci zile.

„În luna februarie, preluarea autocitirilor se realizează în intervalul 22.02.2024 – 26.02.2024.

Vă punem la dispoziție următoarele modalități prin care ne puteți comunica indexul:

– Apel gratuit la numărul 0800 800 359

– Aplicația iHidro, disponibilă în AppStore sau Google Play Store, sau prin intermediul browser-ului de internet la adresa https://ihidro.ro/Portal

– Portalul Hidroelectrica, disponibil la adresa https://client.hidroelectrica.ro/autocitire”, se arată într-un anunț al companiei de pe Facebook.

Citește și: Guvernul lasă România fără Hidroelectrica- Compania cu mii de angajați a fost listata la Bursă

A fost lansată aplicația pentru mobil

Cel mai mare producător de energie din România, compania Hidroelectrica, a lansat recent aplicația mobilă iHidro pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Asfel, clienții u posibilitatea de a-și gestiona mai eficient serviciile, inclusiv plata rapidă a facturilor, vizualizarea istoricului facturilor, consultarea soldului și transmiterea lunară a indexului.

Pentru a beneficia de facilitățile oferite de iHidro, clienții pot descărca aplicația din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului lor.

Cu aceste îmbunătățiri tehnologice, Hidroelectrica își asigură că experiența clienților săi este una modernă și eficientă în gestionarea serviciilor de energie electrică, notează spynews,ro

România ar putea rămâne fără Hidroelectrica 

Prof. dr. Mircea Coșea a atras atenția, în urmă cu puțin timp, asupra faptului că România se află în pericol de a pierde una dintre cele mai mari companii din țară, Hidroelectrica, după ce, compania a fost listată la Bursă.

”Scoaterea pe bursă în România este o acțiune de artizanat, este o chestiune de amatorism. Eu nu am deloc încredere, iar scoaterea în continuare și a altor companii importante este o aventură, pentru că nici acum nu avem pregătit nimic, dar apar diferiți așa-ziși analiști și specialiști, care, de fapt, nu stăpânesc această tehnică a bursei. Bursa este o chestiune complicată și, dacă ne uităm la experiența altora, care au pornit acum 15 ani, și mă refer la Polonia, vedem că statul a lucrat cu consultanță străină, americană. Au fost polonezi-americani, care au contribuit foarte serios la piața de capital poloneză, pentru că nu exista experiență”, a declarat prof. dr. Mircea Coșea, potrivit national.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare