sursa foto:  romaniatv.net

Se apropie ‘sfârșitul’ lui Vladimir Putin? Un ofițer FSB, avertisment pentru liderul de la Kremlin: ‘Nu mai are de trăit mai mult de doi-trei ani’

Liderul de la Kremlin a fost avertizat că mai are doar trei ani de trăit. Cu toate acestea, rușii devin din ce în ce mai îngrijorați cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

Un ofițer FSB a descris starea liderului rus ca fiind „o formă severă de cancer care progresează rapid”. Acesta a explicat că președintele Rusiei nu mai are de trăit „mai mult de doi-trei ani”, menționând că Putin a început să-și piardă vederea.

Vestea despre boala președintelui rus a apărut ca parte a unui mesaj al agentului rus către fostul agent FSB Boris Karpichkov, potrivit  dailymail.co.uk.

De asemenea, în mesaj mai este specificat faptul că Vladimir Putin refuză să poarte ochelari din cauza temerilor că ar putea admite o formă de slăbiciune, dar și că își atacă subordonații „cu o furie necontrolată”.

Noutățile apar pe măsură ce știrile despre deteriorarea sănătății sale continuă să apară pe un canal de Telegram ce susține că are surse în interiorul Kremlinului, conform b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare