sursa foto:  stiripesurse.ro

Se caută șefi pentru CEC Bank! Unde se depun CV-urile

Se înlocuiește Consiliul de Administrație al CEC Bank! Persoanele care dețin un bagaj semnificativ de cunoștințe vor putea aplica pentru una dintre funcțiile executive sau nonexecutive ale boardului CEC Bank, scrie capital.ro.

Ministerul Finanțelor Publice este instituția care se ocupă de procesul de angajare, printr-o firmă de recrutare care va întocmi o listă scurtă cu candidații eligibili.

CV-urile vor putea fi depuse până la 4 ianuarie 2017, urmând ca firma de recrutare să propună între 3-5 candidați pentru fiecare poziție scoasă la concurs.

Sursa citată precizează că membrii Consiliului de Administrație selectați vor putea avea minimum trei mandate, aceasta fiind una dintre noutățile din regulament. Conducerea va fi alcătuită din șapte membri ai CA și doi executivi, aceștia din urmă neputând ocupa funcția de președinte al Consiliului de Administrație, ca în prezent.

Potrivit criteriilor publicate pe site-ul Minsiterului de Finanțe, o condiție principală este cunoașterea limbii române.

Vezi și S-a deschis Mormântul Sfânt după 500 de ani! Descoperire uluitoare

Șoc! Secureanu e gata să dea pe mâna DNA mai mulți politicieni: „I-am înregistrat pe toți!”

Dezastru! Ce s-a întâmplat cu Euro după ce italienii au respins referendumul lui Renzi

Care este cel mai nociv aliment din lume? Românii îl consumă în fiecare zi

De necrezut! Descoperire uimitoare despre aspirină

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare