sursa foto:   InquamPhotos / Octav Ganea

Se clatină Coaliția PSD-PNL! Lider PSD: ‘PNL calcă pe cadavre’/Ministrul Energiei: ‘Se folosesc de tragedia care s-a întâmplat’

E scandal uriaș în interiorul Coaliției PSD-PNL! Liderul PSD Gorj, Cosmin Popescu, a cerut demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu, după tragedia de la Mina Jilț.

În replică, Virgil Popescu susține că atacul PSD este un act de joasă speță.

„Virgil Popescu, DEMISIA! Ești inuman!
Politețurile și respectul nu își mai au rostul, pentru că PNL calcă pe cadavre și târăște prin mocirlă durerea salariaților și a familiilor celor decedați, din 2019 încoace, din CE Oltenia. Drept dovadă, mesagerii lui de la Gorj mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost PSD la conducerea CEO, pentru că era compania în faliment.
Dacă aș fi la fel de lipsit de umanitate și de scrupule, aș spune că este bine că nu am fost noi, pentru că ar fi trebuit să dăm explicații pentru morții din ultimii doi ani. Anii în care CEO a fost sub tutela PNL și sub conducerea lui Virgil Popescu. Noi am fi dat, cu siguranță, explicații! Am fi fost măcelăriți în spațiul public, huliți și înjurați de sute de oameni aduși cu autocarele la proteste.
În schimb, ei, în frunte cu Virgil Popescu, ce fac? Aruncă vina pentru incompetența lor, tot la PSD. Acest ministru inuman a găsit „acarul Păun”, a găsit „vinovații” pentru tragediile de la companie. De ce? Doar pentru că a găsit înlocuitori. Alți „Mesia” călare pe cai albi, care vor minți pe toată lumea că salvează minerii și energeticienii din Gorj. Și fac asta în timp ce strigă în gura mare că NOI vrem să ne impunem oamenii în CEO! Penibil și dezgustător!
Acestea sunt motivele pentru care Virgil Popescu trebuie să își dea demisia. Și nu, nu mă aștept că o să o facă. Dacă avea demnitate, bun-simț și un dram de umanitate și respect față de noi, o făcea demult. M-am convins că nu îl interesează ce se întâmplă cu Gorjul. Nu i-a păsat absolut deloc de solicitările noastre, începând cu amenajarea hidrologică de pe Jiu și terminând cu modul în care, acum, batjocorește o tragedie și profită de ea ca să mimeze că îi pasă de oamenii din CE Oltenia”, a spus Cosmin Mihai Popescu, președintele CJ Gorj.

În replică, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, că „un act de joasă speță” intervenția liderilor PSD de Gorj care îi cer demisia în contextul accidentului de la Jilț-Sud, conform HotNews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare