sursa foto:  travel.descopera.ro

Se întâmplă și în România! Locul unde primești job și casă gratis

Există numeroase locuri în lume, unde din diverse motive, oamenii sunt încurajați să locuiască acolo și stimulați prin oferte foarte tentante, cum ar fi o sumă importantă de bani, casă și job.

În SUA, această practică este destul de des întâlnită. Însă există și în România o localitate unde primești gratuit casă și un loc de muncă. Este vorba despre comuna Concesti din județul Botosani, aflată la 70 de kilometri de orașul Botosani. Primarul Costel Nazare își dorește să repopuleze comuna, care numără doar 2000 de locuitori în prezent, majoritatea oamenilor fiind plecați la muncă în străinătate.

Replica VIRALĂ a lui Cioloș, prin care a făcut knockout toată clasa politică

Primaria Concesti a alocat momentan, pentru acest proiect 250.000 de lei, urmând ca fondurile să crească dacă va fi cazul. Mai întâi vor fi puse la dispoziție 5 case și dacă totul va merge conform planului, lucrurile vor evolua în acest sens.

Însă dacă vă gândiți să vă mutați în străinătate, iată câteva orașe foarte prietenoase, din punct de vedere financiar prezentate de stiripesurse.ro.

Replica VIRALĂ a lui Cioloș, prin care a făcut knockout toată clasa politică

Detroit, Michigan, SUA. Cunoscut şi sub numele de “Parisul din Vest”, deţine un program numit Challenge Detroit prin care se oferă suma de 2.500 de dolari pentru a locui şi lucra în acest oraş, relatează stiripesurse.ro.

Alaska, SUA. Dacă iubeşti iarna, peisajele pline de zăpadă şi liniştea care te vor putea înconjura atunci este locul ideal care te va face să te simţi ca acasă, chiar şi la temperature scăzute. Singura condiţie pentru a primi o sumă specială de la guvern este de a locui în Alaska minim un an.

Medicamente interzise în străinătate, comercializate în România

Cascada Niagara, New York, SUA. Iată încă o oportunitate de a trăi într-una dintre cele mai frumoase locuri care-ţi taie respiraţia şi, totodată să fii plătit pentru asta. Guvernul oferă 7 mii de dolari pentru o perioadă de doi ani de zile.

Curtis, Nebraska, SUA. În micul oraş din Curtis, Nebraska, există o soluţie: poţi locui gratuit dacă oferi în schimb autorităţilor o idee bună de a îmbunătăţi infrastructura locală sau cultura.

Ponga, Asturias din  Spania. Acest orăşel este localizat în nord estul Spaniei şi este unul dintre cele mai vechi oraşe. Pentru a atrage tinerii şi pentru a întări economia locală, guvernul oferă fiecărui cuplu care se mută aici 3 mii de euro. Pe lângă asta, alţi 3 mii de euro sunt plătiţi pentru fiecare copil pe care-l au în timp ce locuiesc aici.

Uluitor! Cât câștigă Carla’s Dreams pe concert și ce pretenții au

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare