sursa foto:  Facebook

Se pregătește o nouă majorare salarială! Anunț făcut de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș

Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, s-a întâlnit cu reprezentanții sindicatelor din Finanțe. În urma acestei discuții, Marcel Boloș i-a asigurat pe sindicaliști de „o poziţionare corectă în noua lege a salarizării pentru angajații din finanțe”.

Așadar, potrivit celor declarate de Marcel Boloș, urmează o creștere a salariilor și în domeniul Finanțelor, în conformitate cu noua Lege a salarizării.

Totodată, șeful Finanțelor a subliniat că salariile trebuie să aibă o paritate cu rezultate angajaților din sistem.

Mesajul lui Marcel Boloș:

„Nu avem cum să cerem creșterea eficienței colectării fără să ne consultăm cu cei care știu cel mai bine care sunt problemele care pot sta în calea rezultatelor. Fie că sunt logistice, de legislație sau capacitate administrativă.

Am discutat astăzi (n.r. – vineri) cu reprezentanții sindicatelor din finanțe și am ajuns la concluzia că ne interesează:

➡️o poziţionare corectă în noua lege a salarizării pentru angajații din finanțe;
➡️asigurarea unor condiții de muncă la nivelul importanței activității;
➡️elaborarea unui Statut al finanţistului și a unor programe cuprinzătoare de dezvoltare a competențelor;
➡️nevoia de retehnologizare și digitalizare, astfel încât sistemele informatice învechite să devină istorie.

𝐈-𝐚𝐦 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐭 𝐩𝐞 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐚̆ 𝐯𝐫𝐞𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚̆𝐦 𝐨 𝐫𝐞𝐦𝐮𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ pentru această categorie profesională, pe măsura rolului pe care îl joacă în peisajul economic național. Dar am subliniat că 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞.
Mulțumesc pentru aceste discuții deschise, sper să favorizeze o cultură a încrederii și a cooperării, în care interesele profesioniștilor din finanțe chiar sunt luate în seamă”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare