sursa foto:  financialintelligence.ro

Se solicită intervenția imediată a lui Raed Arafat! Ar putea intra în vigoare duminică, 14 februarie

Se solicită intervenția imediată a șefului DSU, Raed Arafat! Se cere carantinarea orașului Nădlac. Măsura ar trebui să se aplice de duminică, 14 februarie, de ora 22:00.

Concret, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a solicitat, sâmbătă, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) instituirea carantinei în oraşul Nădlac, din cauza incidenţei mari a cazurilor de COVID-19.

Conform solicitării CJSU, formulată pe baza unei analize făcute de Direcţia de Sănătate Publică Arad, riscul epidemiologic este de „gravitate maximă”, în Nădlac fiind înregistrată o rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 4,83 cazuri la 1.000 de locuitori.

CJSU solicită ca instituirea măsurii de carantină zonală să intre în vigoare din 14 februarie, ora 22,00, pentru o perioadă de 14 zile, scrie Agerpres.

Prefectura Arad precizează că data de la care va începe carantina în oraşul Nădlac va fi stabilită prin ordinul DSU, dacă măsura va fi aprobată.

Vezi și

Scroafa cu purcei, interzisă în curtea țăranilor? Guvernul Cîțu face o mutare controversată!

EXCLUSIV Răsturnare de situație în MAI! Lucian Bode aplică, de fapt, Legea lui Marcel Vela

E super veste pentru toți cei care caută un loc de muncă! În curând se vor face angajări masive la stat. Un nume greu din Coaliția de guvernare a făcut anunțul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare