sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Se zguduie sistemul! Omul care l-a păzit pe Klaus Iohannis, pe lista de ‘tratament’ la clinica fostului șef ‘Doi și-un sfert’

Se cutremură sistemul! Al doilea om din SPP până ieri, când a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis, general-locotenentul Gabriel Crețu a fost găsit la clinica fostului șef „Doi și-un sfert”, Gelu Oltean.

Fostul numărul doi din Serviciul de Pază şi Protecţie, Gabriel Creţu, a fost depistat la Clinica din satul Stănești, de lângă comuna Răcari (Dâmbovița), care îi aparține Vanessei Youness, iubita fostului șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, la percheziţiile făcute pe 14 decembrie, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Conform sursei citate, El s-ar fi aflat printre cele 39 de persoane care s-au înscris pentru a participa la evenimentul ce urma să aibă loc între 13 şi 15 decembrie. Potrivit aceloraşi surse, Gabriel Creţu ar fi apropiat al lui Gelu Oltean, fiind foști colegi la Academia de Poliție.

Procurorii DIICOT susțin că la clinica din Dâmboviţa aveau loc reuniuni de consum Ayahuasca, ceai care conține un drog de mare risc, DMT.

În urma descinderilor, Gelu Oltean, iubita sa Vanessa Youness şi un cetăţean de origine britanică au fost arestaţi preventiv.

Vezi și

EXCLUSIV CCR se eschivează! Ce spune Curtea Constituțională despre eliminarea pensiilor speciale

Biserica a declarat razboi serialului Netflix

SURSE Totul pentru multinaționale! Guvernul Orban ar urma să desființeze ANPC-ul! ‘Li se pune călușul în gură’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare