Șeful Cancelariei premierului șterge pe jos cu PSD: Duce în aceste zile o campanie furibundă de manipulare și intoxicare cu mesaje și minciuni dintre cele mai odioase

Șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă, a transmis joi că PSD duce la alegerile prezidențiale o campanie de „manipulare și intoxicare” cu mesaje și minciuni „odioase” ca pe vremea comuniștilor din 1947 sau ca pe vremea FSN-ului. 

„PSD duce în aceste zile o campanie furibundă de manipulare și intoxicare cu mesaje și minciuni dintre cele mai odioase așa cum românii au mai trăit-o pe vremea FSN-ului în anii ’90 sau chiar la primele alegeri organizate și fraudate de comuniști în 1947.

Nu este nimic adevărat din ceea ce spune PSD despre pensii, salarii, spitale și așa mai departe. PSD este un partid „fake” în întregime, cu o ideologie falsă, cu o propagandă mincinoasă nocivă și cu o parodie de candidat la alegerile prezidențiale, care se folosește în modul cel mai josnic și cinic de fricile oamenilor.

Cu Klaus Iohannis Președinte și cu PNL la guvernare construim școli și spitale, creștem pensiile și salariile și puterea lor de cumpărare.

Din păcate, PSD are în germenii săi de trecut comunist minciuna, manipularea și oprimarea oamenilor și a forțelor pro-democratice și pro-occidentale din societate. Din cauza acestor reziduuri comuniste, care continuă să activeze în PSD, am pierdut 50 de ani șansa la o dezvoltare democratică europeană și încă 30 de ani de tranziție sulfuroasă care ar fi trebuit să ne aducă astăzi mult mai departe decât suntem ca societate.

România trebuie să scape definitv de PSD. Acest PSD nu trebuie lăsat să-și revină. Un vot pentru Klaus Iohannis la alegerile de duminică are puterea unei lovituri de ”knockout” pentru PSD. #HaiLaVot”, a scris Ionel Dancă, pe Facebook.

Vezi și:Halucinant! Polițiștii din Vâlcea au fost îngenuncheați și umpluți de sânge pentru că le-a fost frică să tragă

Risc pentru pensionari- Ce se întâmplă începând cu anul 2020

EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare