sursa foto:  dw.com

Șeful Direcției Principale de Informații a Armatei Ucrainei: La ultimele evenimente, Putin a fost înlocuit de dubluri

Șeful Direcției Principale de Informații a Armatei Ucrainei (GUR), Kirilo Budanov, susține că are informații că Vladimir Putin, președintele Rusiei, a fost înlocuit de dubluri la ultimele evenimente la care a participat. 

Întrebat de jurnaliștii HotNews „de unde știți și ce ar însemna pentru mersul războiului faptul că Putin este bolnav de cancer și mai are puțin timp de trăit?”, Budanov a răspuns:

În primul rând aș vrea să precizez că am declarat acest lucru încă din 2021. Atunci am fost întrebat de jurnaliști și am spus că (n.r.- lui Putin) i-au mai rămas doi-trei ani de trăit. Din acest motiv nu e nimic nou în această declarație.

Nota redacției: Șeful CIA William Burns a negat anul trecut că ar avea informații care să arate că Putin ar fi bolnav de cancer într-o fază terminală”, a spus Budanov.

„Avem informații, confirmate, că, la ultimele evenimente la care ar fi participat, ar fi fost niște persoane care l-au înlocuit”

Nu are nicio influență asupra războiului. Mai ales că există și întrebarea dacă acel Putin pe care noi îl cunoaștem mai este în viață.

Noi avem informații, confirmate, că la ultimele evenimente la care ar fi participat Putin, în realitate ar fi fost niște persoane care l-au înlocuit (n.r- dubluri)”, a precizat el.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare