sursa foto:  adevarul.ro

Silviu Mănăstire îl spulberă pe Dan Barna: ‘Ți-ai aranjat interviul ăla penibil la Pătraru’

Într-o postare pe pagina „Dosar de politician”, jurnalistul Silviu Mănăstire l-a desființat pe Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

Mănăstire consideră că Barna a pierdut din cauza „aroganței proaste de ardelenean, care crede că atunci când se pune la masă este invitabil cel mai deștept din încăpere”.

Mai mult, jurnalistul susține că Dan Barna și-a aranjat un interviu de „albire” cu Dragoș Pătraru.

„Nu am scris aproape niciun rând împotriva lui Barna in aceasta campanie electorală (primul tur). Am făcut doua sau trei emisiuni cu el la Dosar de politician, prin primăvara, vara, ceva pe acolo. I se umflase deja capul, venea după europarlamentare. Băiatul mirosea a aroganta și a prețiozitate de-ți muta nasul in studio. Avea fata aia de genul: “bai, trebuie sa vii sa îmi iei scamele de pe sacou”. L-am târnosit bine in emisiune, era suprins ca îl pun la colț. De atunci nu a mai venit, mergea doar la emisiuni aranjate sau plătite.

Da, frați USR-isti, Ilie al vostru a plătit mult in campania asta, partidul a finanțat mulți influenceri care, chipurile, sunt jurnaliști.

Ce vreau sa spun, de fapt? Îl văd zilele astea cât de umil se poarta. Cu fata aia de poale-n brâu, cu pancarta “mulțumim”. Pentru ce mulțumești, Barney? Ca ți-ai bătut joc de speranțele unei generații care chiar a crezut ca se poate cu oameni noi in politica?

Drept dovada, ti-ai aranjat interviul ăla penibil la Patraru, pe stilul vechi de albire. In care Patraru mima și el independenta ca factura lipita de ștampila.

Bai, Barney, ști ce te-a pierdut? Aroganta aia proasta de ardelean, care crede ca atunci când se pune la masa este invitabil cel mai deștept din încapere!”, spune Mănăstire.

Vezi și EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

Legea a fost promulgată- Ce se întâmplă cu alocațiile începând de la 1 ianuarie

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare