sursa foto:  fanatik.ro

Simona Halep a făcut marea dezvăluire! De ce a fost eliminată de la Australian Open – Ghinionul pe care l-a avut

Jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut public motivul pentru care a fost eliminată de la Australian Open. 

Cea mai bună jucătoarea de tenis a României a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că la Australian Open, unde a fost eliminată în optimile de finală, a avut „un tablou greu”, jucând cu surorile Venus şi Serena Williams una după alta.

Cu toate acestea, Halep a menţionat că este mulţumită de nivelul arătat în anumite momente.

„N-a fost un turneu rău, dar nici foarte bun, bineînţeles. Însă ţinând cont de pregătirea din iarnă am avut meciuri foarte bune. A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, pentru că am jucat cu surorile Williams una după alta… însă au fost meciuri bune pentru mine, pentru că am văzut că nivelul meu de joc este acolo. Mă bucur pentru Pliskova pentru că este o mare realizare să o baţi pe Serena, mai ales la un Grand Slam. Ştiam că poate să o bată, pentru că are serviciul foarte puternic, iar asta s-a şi dovedit”, a spus ea.

Jucătoarea română nu a dorit să comenteze prea mult eventuala colaborare cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, după ce anul trecut a întrerupt relaţia contractuală cu australianul Darren Cahill. „Există această posibilitate, da. Există discuţii, dar nu e nimic oficial. Când va fi ceva oficial, dacă va fi, voi anunţa”, a precizat ea.

Întrebată când va reveni numărul 1 mondial, Simona Halep a răspuns: „Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru. Vreau să fiu sănătoasă, să încep să muncesc pentru a fi la nivelul cel mai înalt. Am câteva zile de pauză, iar apoi voi relua pregătirea pentru Fed Cup. Acum sunt bine, nu am nicio problemă de sănătate”.

Vezi și EXCLUSIV Detaliu neștiut despre operația lui Mihai Bobonete: Suma pe care a plătit-o actorul pentru intervenția chirurgicală suferită

Klaus Iohannis s-a dat de gol! Semnalul că o va accepta pe Olguța Vasilescu în Guvern (analiză)

SURSE Dezvăluire-bombă din interiorul ANPC! ‘Lupul paznic la oi’ – Ce vânzări ilegale s-ar face

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare