sursa foto:  hotnews.ro

Simona Halep face o declarație uimitoare! Ce a spus sportiva la un eveniment caritabil

Simona Halep nu mai este liderul clasamentului mondial, dar sezonul ei abia începe, pentru că se apropie cu pași repezi Roland Garros-ul.

Pe Simona însă faptul că nu mai e regină, numărul 1 în WTA, nu pare să o bage în vreo depresie sau ceva, ci o vedem parcă mai relaxată și mai puțin încrâncenată. Și sincer, ne place să o vedem senină pentru că e foarte frumoasă când zâmbește.

Cel mai mult zâmbește valoroasă sportivă atunci când este în preajma copiilor.  „Am fost două zile acasă, la Constanţa, şi am petrecut cu nepoţica mea. Bineînţeles, am fost extenuată după două zile, dar mi-a dat o energie incredibilă şi de fiecare dată când o văd şi petrec timpul cu ea, am o dorinţă tot mai mare să am şi eu copiii mei. Sper să am parte de această minune a vieţii”, este declarația șoc oferită de Simona zilele trecute, când a participat la o acțiune caritabilă, notează exquis.ro.

Citește și:

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare