sursa foto:  Facebook

Simona Halep, optimistă după ultimele audieri de la TAS. „Am încredere că adevărul va ieși la suprafață”

Vineri, 9 februarie 2024, Simona Halep (32 de ani) a avut ultima rundă de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. La ieșirea din sediul tribunalului, campioana noastră a avut o atitudine relaxată și plină de optimism. 

În toamna anului trecut, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a suspendat-o pe Simona Halep pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj. Pedeapsa drastică nu a descurajat-o pe campioana noastră, aceasta făcând apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

(NU RATA: Patrick Mouratoglou a părăsit-o pe Simona Halep după doar 23 de minute. Antrenorul și sportiva s-au revăzut la TAS)

Simona Halep este încrezătoare după cele trei zile de audieri la TAS

În ultimele trei zile, Simona Halep s-a prezentat în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne încercând să obțină o reducere a pedepsei de suspendare pe o perioadă de patru ani.

Vineri, a avut loc ultima rundă de audieri a campioanei noastre. Simona Halep a ajuns la Tribunal în jurul orei 10:00 și a ieșit la 16:30. La ieșirea de la TAS, campioana noastră a oferit o primă reacție legată de cele trei zile de audieri. Simona s-a arătat foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală, astfel că pedeapsa sa va putea fi redusă semnificativ. Totuși, Simona a admis că nu știe când va primi verdictul final în cazul ei de dopaj, dar a subliniat că este nerăbdătoare să revină pe terenul de tenis.

„Nu pot să vă spun nimic de la audieri, dar vă pot spune că această audiere mi-a dat șansa să-mi prezint apărarea, încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenția de a mă dopa și nici nu m-am dopat niciodată.

Am încredere că adevărul va ieși la suprafață. De abia aștept să revin pe teren și de abia aștept să încerc să fac tot ce pot acolo. O să vorbim când o să am posibilitatea, când voi putea vorbi mai multe. Vă mulțumesc că ați stat aici atâtea zile, în frig și ploaie. Vom vorbi. Nu știu când va veni verdictul, nimeni nu știe”, a declarat Simona Halep la ieșirea de la TAS.

Când ar putea primi verdictul Simona Halep

În urma audierilor din ultimele trei zile, Comisia Tribunalului de Arbitraj Sportiv va delibera şi va pregăti hotărârea finală în cazul Simonei Halep. Hotărârea va conține decizia şi motivarea acesteia. Momentan nu se știe data la care campiona noastră va primi verdictul. Totuși, dacă istoria altor cazuri se va repeta, atunci Simona ar putea primi verdictul final în aproximativ patru săptămâni.

(VEZI ȘI: Anunț important pentru utilizatorii WhatsApp! Ce se va întâmpla cu aplicația începând cu 6 martie 2024)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare