sursa foto:  a1.ro

Șocant! Un fost deputat primește indemnizație de șomaj și se plimbă cu un bolid de lux

Se pare că nu doar tinerii întâmpină probleme în găsirea unui loc de muncă, acest lucru este valabil și pentru un fost deputat, care după terminarea mandatului nu și-a mai găsit un loc de muncă. Acesta are ca sursă de venit indemnizația de șomaj. În ciuda problemelor economice, fostul prefect conduce un bolid de lux. 

Potrivit Adevărul, indemnizația sa de șomaj ajunge la 1 600 de lei, iar acesta este și acționar la o firmă care, în urmă cu câțiva ani, a încheiat mai multe contracte cu statul.

Contactat, fostul senator a recunoscut că a aplicat pentru indemnizația de șomaj în iarnă, după finalizarea mandatului.

„Da, pentru o perioadă scurtă de timp încă mai iau indemnizaţie. La finalizarea mandatului a fost iarnă, nu m-am mobilizat atunci să-mi caut un loc de muncă, aşa m-am adaptat condiţiilor”, a precizat fostul senator Cristian Florian.

Potrivit ultimei declaraţii de avere depuse de Cristian Florian la finalizarea mandatului de senator, acesta deţine o casă şi un apartament în Bistriţa. Nu are depozite bancare, decât câteva mii de lei pe mai multe carduri de credit şi o datorie la o bancă de 9.000 de euro.

Acesta deține și un bmw de lux, dar care nu apare ăn declarația sa de avere, fiind achiziționat pe numele firmelor la care este acționar. Singurul venit al fostului senator anul trecut ar fi fost indemnizaţia lunară de senator de 5.220 de lei. Conform declaraţiei sale de interese, acesta este acţionar cu 99 de acţiuni la Terra Nostra 2001.
SC Terra Nostra 2001 SRL a declarat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 80.000 de lei şi un profit 0.   În perioada 2008-2014, firmele la care este şi a fost acţionar Cristian Florian au pus mâna pe 7 contracte cu diferite primării din Bistriţa-Năsăud, dar şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi cu Primăria Cluj-Napoca.    Cel mai mare contract încheiat în 2008 trece de 1,2 milioane de lei şi a presupus lucrări de reparaţii capitale şi instalarea unei centrale termice la Grupul Şcolar Petriş din comuna Cetate.

Vezi și Anunț bombă pentru mii de români! Vor beneficia de acest lucru gratuit

Premieră în România! Ce bancă nu va mai accepta numerar și de când

BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare