sursa foto:  digi24.ro

Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

Solicitare urgentă către Guvernul Orban! Se cere demisia sau demitarea unuia dintre cei mai importanți miniștri.

Lucian Romașcanu, senator PSD, cere ca ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, să-și dea demisia.

Totodată, în cazul în care Cîțu refuză, Romașcanu cere conducerii PNL, al cărui președinte este Ludovic Orban, să-l demită,

„Domnul Cîţu uită că este ministru de Finanţe şi a ieşit ieri cu o declaraţie extraordinar de gravă că există posibilitatea unei crize în România. Nu te joci cu asemenea cuvinte când eşti ministru de Finanţe.

Ceea ce face un ministru de Finanţe, pe lângă gestiunea finanţelor şi economiei naţionale, este să dea semnale în piaţă. Semnalul dat de domnul Cîţu este unul grav, lucrurile vor merge în linia în care au mers după primele declaraţii, iar acest lucru nu poate să nu fie decontat şi la nivel politic. Un Guvern este instalat politic, dar guvernează pentru toţi românii. Recesiunea şi austeritatea anunţate de domnul Cîţu nu vor afecta doar electoratul PNL, vor afecta pe toţi românii”, a declarat Romaşcanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

„Îl somăm pe domnul Cîţu, dacă este responsabil, deşi avem dubii majore în acest sens, să îşi prezinte demisia. Dacă nu dumnealui, atunci cerem PNL să îl retragă din această funcţie extrem de importantă”, a mai spus el.

Vezi și

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare