sursa foto:  qmagazine.ro

Sorin Grindeanu îi aruncă ‘cartoful’ fierbinte în brațe lui Florin Cîțu: ‘Va fugi mâncând pământul cum a făcut-o în Parlament’

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu i-a adresat o întrebare ministrului de Finanțe Florin Cîțu ”de ce investițiile străine directe cu care se tot laudă sunt în primele 9 luni din 2020 de DOAR 1,9 miliarde de euro față de 4,47 miliarde euro în perioada similară din 2019” , din timpul guvernării PSD.

”Întrebarea de 100 de puncte la care “curajosul” Cîțu va fugi mâncând pământul cum a făcut-o în Parlament: de ce investițiile străine directe cu care se tot laudă sunt în primele 9 luni din 2020 de DOAR 1,9 miliarde de euro față de 4,47 miliarde euro în perioada similară din 2019 ( guvernare PSD). Dar pe ce a cheltuit 7,4 miliarde de euro împrumutați anul acesta la dobânzi astronomice?! Datele sunt oficiale, prezentate ieri de BNR.
De ce toți managerii români spun că, după datele din trimestrul al III-lea, de care Cîțu pare fericit, revenirea economică se transformă în austeritate?
Haide Cîțule, curaj!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Citește și:

Veste bună pentru mii de români! Voucherele de vacanță din 2019 și 2020 ar putea fi folosite până la finalul anului 2021

Paradisul bogaților la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc, leafă mai mare ca Ludovic Orban

Avertisment dur! Ce s-ar putea întâmpla în România în următoarea perioadă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare