sursa foto:  b1.ro

Sorina Matei prezintă noi dovezi în cazul fetiței târâte pe jos de procuror! ‘Presiunile pe bandă făcute de familia Săcărin’

Sorina Matei prezintă noi dovezi în cazul Sorinei Lucan, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, târâtă pe jos de procuror și dată spre adopție familiei Săcărin.

„*DOVEZILE PRESIUNILOR PE BANDĂ FĂCUTE DE FAMILIA SĂCĂRIN pentru luarea micuţei Sorina, puse la dispoziţie chiar de familia Săcărin în ziarul “baby brokerului” Cristian Burci

*Familia Săcărin a sesizat în rafală peste 12 instituţii pentru luarea micuţei. În afară de 2, chiar ei spun că toate au răspuns imediat

*Ziarul Adevărul arată şi cum a fost pusă presiune pe DGASPC Mehedinţi şi cum autorităţile s-au dus de 2 ori, în 2 zile consecutive, peste familia Şărămăt acasă să ia fetiţa la cererea Săcărinilor fără executor judecătoresc

Situaţia este relativ simplă. Pe 11 iulie 2019, joi, la 10.05 dimineaţa, ziarul Adevărul, al “baby brokerului” Cristian Burci (titulatură CBS), prezintă sub titlul -“Exclusiv: Acte care probează că situaţia Sorinei era cunoscută la nivel înalt înainte de izbucnirea scandalului. ,,Toti stiau, dar acum nu mai recunosc!””- o serie de documente puse la dispoziţie chiar de familia Săcărin, prin care aceştia arată cum situaţia lor era cunoscută de toate instituţiile statului român. Documentele prezentate de Adevărul sunt de fapt răspunsurile primite de familia Săcărin de la toate instituţiile statului român, în urma presiunilor făcute în rafală chiar de familia Săcărin pentru preluarea fetiţei.

De asemenea, ziarul lui Burci prezintă şi Hotărârea 78/2019 a Comisiei pentru Protecţia Copilului Mehedinţi prin care a fost convocată pe 20 mai 2019 telefonic Mariana Şărămăt, cum tot pe 20 mai 2019 DGASPC Mehedinţi cu Poliţia şi Jandarmedia s-au dus peste Mariana Şărămăt acasă în Baia de Aramă fără executor judecătoresc, cum pe 21 mai 2019 (a doua zi) DGASPC Mehedinţi cu IPJ Mehedinţi dar tot fără executor judecătoresc s-au mai dus încă o dată peste Şaramăt acasă, cum pe 24 mai 2019 i-a fost retras atestatul de asistent maternal şi i s-a desfăcut contractul de muncă Marianei Şaramăt, după care acelaşi ziar Adevărul, citându-l pe Gabriel Săcărin, mai face ceva. Prezintă şi răspunsurile tuturor instituţiilor statului, ataşându-le, pe care le-a sesizat familia Săcărin.

Respectiv, Gabriel Săcărin spune că a sesizat, citat:
1.“Guvernul României
2. Primul ministru
3. Ministerul Justitiei
4. Ministerul Afacerilor Externe
5. Direcţia Generală Anticoruptie
6. Ministerul de Interne
7. Inspectoratul General al Politiei Romane
8. Inspectoratul de Politie Mehedinti
9. Avocatul Poporului
10. UNICEF Romania
11. Agentia din SUA care monitorizeaza familia adoptatoare
12. Ambasada Americii la Bucuresti.

„Nu ne-au trimis niciun răspuns Avocatul Poporului si UNICEF Romania. In rest, toata lumea ne-a dat cate un răspuns”, a spus Gabriel Săcărin pentru acelaşi ziar Adevărul, acolo unde – ca o concidenţă- scrie şi una dintre avocatele fam. Săcărin, membru al partidului politic USR.

Deşi materialul Adevărul şi răspunsurile postate de când au fost publicate, apar şi dispar şi iar apar pe site, pe toate le-am salvat eu. So, ghinion.

Iar potrivit altor răspunsuri oficiale, de data aceasta primite de mine, fam Săcărin a sesizat şi Parchetele şi de mai multe ori agenţia doamnei Coman. Iar doamna Coman şi DGASPC au sesizat şi ele la rându-le parchetele şi MJ şi alte instituţii. Deci avem în situaţie mai mult de 12 instituţii. Doar 12 sunt însă recunoscute de familia Săcărin oficial.

Ca atare, vedeţi mai jos, răspunsurile oferite de instituţiile statului la presiunile pe bandă ale familiei Săcărin, publicate iniţial de Adevărul, şi cum s-au executat imediat instituţiile statului, Secretariatul General al Guvernului chiar încălcând atribuţiile sale legale.

*Pe 4 iunie 2019, MAI răspunde familiei Săcărin şi MAI transmite sesizarea Săcărinilor spre soluţionare IPJ Mehedinţi şi CJ Mehedinţi.

*Pe 6 iunie 2019, DGA răspunde familiei Săcărin, DGA transmite sesizarea Săcărinilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă, spunând familiei că nu ştie competenţele DGA.

*Pe 6 iunie 2019, şi Ministerul Justiţiei condus de Ana Birchall se execută, răspunde Săcărinilor, le spune că sesizarea lor a trimis-o tot la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă care “urmează să le comunice modul de soluţionare” şi le mai spune că Ministerul Justiţiei nu este organ de urmărire penală, adică nu face dosare penale, nu controlează măsurile dispuse de procuror şi soluţiile adoptate.

*Pe 12 iunie 2019, şi Secretariatul General al Guvernului se execută la sesizarea Săcărinilor şi spune familiei Săcărin că sesizarea lor a trimis-o la IPJ Mehedinţi, “solicitând luarea măsurilor legale ce se impun”. Iar că “IPJ Mehedinţi urmează să comunice SGG şi Săcărinilor soluţia adoptată”. Numai că din câte ştim, IPJ Mehedinţi nu este în subordinea legală a SGG!

La Staţia Spaţială Internaţională, ONU, NATO şi NASA – privaţii Săcărin cică nu au trimis nimic. Ca atare, Staţia Spaţială Internaţională, ONU, NATO şi NASA nu s-a executat în doi timpi şi trei mişcări.

Asta în timp ce MJ şi Guvernul României, plătite din bani publici, culmea, refuză să spună publicului larg, în baza legii, de mai bine de 2 săptămâni cum s-au executat în cazul Săcărinilor. Noroc cu Săcărinii şi cu “baby brokerul” Burci care s-au dat singuri singurei de gol, pe mâna lor.

Acum mai bine de 60 de ani, Albert Camus a spus că “prostia are talentul de a fi insistentă”. Ca orice mare existenţialist, Albert Camus a spus un mare adevăr.

Link până nu dispare iar
https://adevarul.ro/…/exclusiv-acte-probeaza-sit…/index.html”, dezvăluie Sorina Matei.

Vezi și

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

Un nou protocol a fost descoperit! Abuz incredibil al Jandarmeriei Române

EXCLUSIV Carmen Dan, desființată după ce și-a dat demisia! ‘Oameni mici care ajung în funcții mari’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare