sursa foto:  RomaniaTV

Soția lui Dacian Cioloș face o propunere nemaiîntâlnită! Ce vrea aceasta să aducă în școli

Soţia fostului premier Dacian Cioloş, franţuzoaica Valerie Cioloş-Villemin, s-a specializat mai nou în programe de Mindfulness. Ea a venit acum cu o propunere șocantă care îi vizează pe copii.

Valérie Cioloş-Villemin, soția lui Dacian Cioloș  își dorește un program de mindfulness în școli pentru copii. Potrivit acesteia, mindfulness-ul ar dezvolta abilitățile relaționale și de reziliență la viitorii adulți.

„În Australia un copil din 7 are cel puțin un epizod de Tulburare mintală pe an. Cauzele? probleme personale, goana după note bune, presiuni de la social media…

Mai mult de 50% din condițiile de sănătate mintale își iau rădăcinile înainte vârstei de 12 ani.

A introduce Mindfulness în programa scolară este o modalitate de a adresa această realitate și de a dezvolta abilitățile relaționale și de rezilienta la viitori adulți”, a scris Valérie Cioloş pe pagina sa de facebook.

Mindfulness înseamnă o stare mentală obținută prin conștiința momentului prezent, prin înțelegerea și acceptarea propriilor trăiri, gânduri și senzații corporale. Înseamnă să fii conștient pe deplin de ceea ce gândești, trăiești și simți, într-un mod calm și liniștit, și să folosești aceste lucruri ca să obții sau să menții o stare de calm, de bine și de înțelegere cu sine și cu ceilalți.

Citește și:

EXCLUSIV Înalta Curte dinamitează informațiile privitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea: ‘Nu sunt reale’

Mare atenție! ANAF schimbă tactica – Cum veți fi taxați

Dedesubturile descinderii în forță a DNA în ‘casa’ unui greu PNL! ‘Afacerile’ anchetate de ‘dulăii’ de la Anticorupție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare