sursa foto:  digi24.ro

SRI-ul se implică! S-au prezentat în comisia de control din Parlamentul României

Doi ofițeri ai Serviciului Român de Informații s-au prezentat în comisia de control din Parlamentul României, pentru a prezenta analiza și măsurile întreprinse de SRI cu privire la epidemia de coronavirus, care a ucis deja mii de persoane la nivel global și a produs alte câteva zeci de mii de îmbolnăviri.

Deputatul PSD Marian Cucșa, vicepreședintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI,  a declarat că nu avem cazuri confirmate până în acest moment de coronavirus în România și că SRI-ul a trimis și în scris și ne-au făcut și o prezentare despre ceea ce a însemnat coronavirusul și de când au avut informații, și care sunt pașii pe care i-au urmat de atunci.

„Partea bună este că nu avem cazuri confirmate până în acest moment de coronavirus în România. Ne-au trimis și în scris și ne-au făcut și o prezentare despre ceea ce a însemnat coronavirusul și de când au avut informații, și care sunt pașii pe care i-au urmat de atunci. Ne-au adus la cunoștință că, în perioada 15-25 ianuarie, au verificat 845 de persoane care au provenit de pe teritoriul chinez, la solicitarea MAI. De atunci nu au mai verificat persoane, pentru că nu li s-a mai solicitat. Au existat trei întâlniri de situații de urgență, la care au participat și reprezentanți ai SRI. Prima a fost în 27 ianuarie, cea de a doua în 2 februarie și ultima aseară”, a declarat deputatul PSD Marian Cucșa, vicepreședintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, informează b1.ro.

 

Vezi și:Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare