sursa foto:  pinterest.com

Intervenție în forță! Crește numărul de atacuri ale clanurilor de interlopi

Consilierul județean PNL Constantin Ofițeru și familia sa, au fost asaltați de interlopi. Constantin Ofițeru a intrat în direct la antena3, pentru a explica situația

„Am fost atacat de clanul Iordan. (…) M-au atacat cu topoare, săbii, cuțite, bâte. M-au alergat până acasă. Mi-au speriat soția, copiii”, a spus Ofițeru la Antena3.

O persoană a fost reţinută pentru infracţiune şi distrugere în urma unui incident produs în Chitila, când un bărbat a sunat la 112 semnalând că mai multe persoane i-au spart geamurile de la maşină cu topoarele, informează Poliţia Ilfov.

„La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii Oraşului Chitila pentru efectuarea de cercetări şi investigaţii specifice locului faptei, cât şi pentru identificarea persoanelor implicate în eveniment. De asemenea la faţa locului s-au deplasat şi efective din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov. În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, au fost identificate persoanele implicate în eveniment, acestea fiind conduse la sediul postului de poliţie Chiajna, pentru efectuarea de verificări şi cercetări. În urma probatoriului administrat până la acest moment, poliţiştii ilfoveni au reţinut o persoană pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale”, precizează Poliţia într-o informare transmisă miercuri.

Cercetările continuă pentru infracţiunile de ameninţare şi distrugere, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul unităţii de parchet competente.

Acest lucru s-a întâmplat la numai o săptămâna de la atacul din București. Cartierul bucureștean Tei-Toboc a fost scena unei confruntări extrem de dure care i-a avut ca „actori” pe mai mulți indivizi despre se spune că fac parte din clanurile ”Sportivilor” și al ”Țiganilor”

Vezi și:

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Ar fi mutarea anului 2020! Frații ‘Dedeman’ ar putea provoca un real cutremur

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare