Sumă colosală! Cine este și ce salariu încasează cel mai bogat politician

Incredibil! Acesta este politicianul care încasează cel mai mare salariu.

Membru al Partidului Național Liberal, acesta este renumerat cu o sumă cu adevărat impresionantă. Pentru activitatea sa, acesta încasează peste 40.000 de euro pe lună.

Este vorba despre europarlamentarul Cristian Bușoi, care și-a exprimat deja intenția de a candida pentru un nou mandat în parlamentul European.

Pe lista PNL la alegerile din mai 2019 se mai află și fostul realizator TV, Rareș Bogdan. De asemenea, fostul jurnalist ocupă primul loc în lista propusă de liberali.

Conform declarației sale de avere, Bușoi primește un salariu de 40.000 de euro pe lună. Jumătate din acești bani au fost obținuți de la Parlamentul European.

„Cristian Bușoi de la PNL a obținut anul trecut doar ca urmare a funcției venituri din indemnizație (81.238,44 euro în total), deconturi de transport și alocație de subzistență (cu totul 114.209,29 euro) și alocație pentru cheltuielile cabinetelor parlamentare și alte cheltuieli (52.992 euro), adică 248.439,73 euro pe an, respectiv peste 20.000 euro pe lună” , se arată în declarația de avere a europarlamentarului PNL, potrivit Fanatik.ro.

Vezi și

SURSE Informație-bombă după ultimul avertisment dat de Liviu Dragnea! ‘Se cheltuie bani pe prostii’

Vești pentru mii de români! Se dau amenzi de mii de lei

EXCLUSIV Informație-cheie despre Legea pensiilor! Achiziția pe care trebuie să o facă Guvernul, pentru a o putea aplica

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare