sursa foto:  click.ro

Sumă uriașă! Cât costă adidașii care par uzați și murdari

Sumă colosală pentru o pereche de adidași ai unei celebre case de modă, care te fac să pari un om al străzii.

Deja de la obișnuiții blugi zdrențăroși, la tricourile tăiate cu foarfeca , acum a venit și rândul pantofilor ”murdari”. Nu sunt uzați în realitate, da arată ca și cum ar fi fost purtați cu anii. Iar ca să-i porți trebuie să dai o avere, pentru că producători celebrii îi comercializează, la prețuri care ajung și la 900 de dolari. Oamenii sunt revoltați pentru că, spun ei, ar obține fix același efect cu o pereche de încălțări de numai câteva zeci de dolari!

Controversele consumatorilor, exprimate pe rețele sociale au apărut după ce Gucci ce a lansat un nou model de pantofi sport, adidași,  cu un design care îi face să pară murdari şi uzaţi, la un preţ uriaş, începând de la 870 de dolari.

O versiune de vârf a gamei ajunge însă şi la 930 de dolari, iar un alt model, decorat cu un lanţ detaşabil, costă nu mai puţin de 1.590 de dolari, relateazăbusinessmagazin.ro.

Pantofii sport fost numiţi „Screener” după o schemă defensivă din jocul de baschet, potrivit site-ului companiei. În contrast cu aceştia, modelul clasic de pantofi Stan Smith lansat de Adidas în 1873, care se aseamănă cu noul model de încălţăminte Gucci, avea un preţ mult mai rezonabil, de doar 80 de dolari.

Mulţi urmăritori de pe Twitter ai companiei Gucci s-au declarat şocaţi de aspectul şi preţul creaţiilor, şi le consideră, deopotrivă, „ridicole”.

„Practic, arată ca ceva ce ai cumpăra de la Goodwill cu 40 de dolari”, un utilizator. O altă persoană spune că ar putea să îşi murdărească singur încălţămintea şi ar arăta mai bine. „Pur şi simplu nu înţeleg de ce case de modă importante, precum Gucci, Balenciaga, LV, produc aceste încălţări care par murdare, şi cer o căruţă de bani pe ele. Sunt convins că aş putea să fac o pereche de adidaşi care costă de zece ori mai puţin să arate de zece ori mai bine”, adaugă , un alt utilizator.

Vezi și:

Decizie importantă înainte de Paște! Pensiile vor fi majorate-Cine sunt beneficiarii

Vești importante pentru români! O parte din taxele importante vor scădea

SURSE Panică mare în Guvern! Se închid ochii pentru oficialii europeni

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare