sursa foto:  adevarul.ro

Surpriză! Ce avere are, de fapt, Florin Iordache, fost ministru al Justiției

Florin Iordache s-a numărat printre cele mai contestate personaje de pe scena politică, din ultima perioadă.

Fostul ministru al Justiției este autorul celebrei Ordonanțe de Urgență nr. 13/2017 privind modificarea Codurilor Penale, care a declanșat protestele anti-Guvern.

În cele din urmă, pentru a împăca strada, Iordache și-a dat demisia de la șefia Justiției. În cele ce urmează Bugetul.ro vă dezvăluie averea noului vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Potrivit declarației de avere, completate luna trecută, Florin Iordache nu este o persoană înstărită. El are o casă de 238 mp și un teren intravilan de 450 mp, ambele în localitatea Bragadiru, județul Ilfov.

De asemenea, Iordache este posesorul unui autoturism Volkswagen Golf, fabricat în anul 2013. Florin Iordache a împrumutat PSD Olt cu 60.000 de lei.

În anul fiscal anterior completării declarației de avere, fostul ministru al Justiției a încasat 108.461 de lei, de la Camera Deputaților, și 21.991 de lei, în calitate de arbitru al Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

De asemenea, soția sa, Magdalena Iordache, a primit o pensie de judecător de 145.200 de lei și drepturi salariale restante în valoare de 48.600 de lei de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). în plus, ea a mai obținut 1.000 de lei pe drepturi de autor.

Vezi și A ieșit la lumină! Ce datorie uriașă avea Vasile Turcu la cunoscutul clan bucureștean

Lovitură pentru Digi24 și Realitatea Tv, după proteste! Ce s-a întâmplat

Sfecla roșie este o legumă-minune! Ce efecte uluitoare are asupra organismului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare