sursa foto:  thewrap.com

SURPRIZĂ! Cine este VEDETA care a câștigat cei mai mulți bani în 2016?

În anul 2016 a încasat nici mai mult, nici mai puțin de 170 de milioane de dolari, potrivit Revistei Forbes, față de 80 de milioane de dolari în anul precedent. Este vorba despre cântăreața Taylor Swift, care a câștigat mare parte din bani din turneul său mondial 1989, dar și din Diet Coke, Keds și Apple.

Pe locul 2, cu încasări de 110 milioane de dolari se află trupa One Direction, care pare că nu a fost deloc afectată de plecarea unuia dintre membrii trupei.

Vezi și Măsură aberantă a Fiscului pentru depistarea românilor care nu declară banii din chirii

Pe locul 3,  o adevărată surpriză în societatea de astăzi, este autorul James Patterson, care a vândul cărți în valoare de 95 de milioane de dolari.

Pe locul 4 este psihiatrul Phil McGraw care a încasat 88 milioane de dolari, la egalitate cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Aceștia sunt urmați de comediantul Kevin Hart cu 87,5 milioane de dolari și de prezentatorul de radio Howard Stern cu 85 de milioane de dolari.

Vezi și FABULOS! Cât de bogat este deputatul Sebastian Ghiță ACUM!

Locul 8 este ocupat de fotbalistul Lionel Messi, cu 81,5 milioane de dolari, locul 9 de Adele cu 80,5 milioane de dolari, iar locul 10 de Rush Limbaugh, gazdă radio, cu 79 milioane de dolari.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare