sursa foto:  click

Surpriză colosală! S-a aflat cine a câştigat ‘Ferma vedetelor’ – a pus mâna pe o sumă mare de bani

Surpriză colosală la unul dintre cele mai vizionate show-uri TV din România. ProTV a dat lovitura cu ‘Ferma vedetelor’, audienţele fiind din ce în ce mai ridicate. Chiar dacă emisiunea este departe de a se fi încheiat, s-a aflat deja câştigătorul ei.

Este vorba despre…o câştigătoare. O femeie a pus mâna pe premiul de 50.000 de euro. Cel de-al treilea sezon de la “Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt, evident, înregistrări. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala de luna viitoare.

În media s-a tot vehiculat numele lui Cosmin Natanticu, însă nu este aşa. Potrivit click.ro, câştigătoarea este Tania Popa, una dintre actriţele venite din Basarabia.

castigatoare Ferma vedetelor, cine a castigat Ferma, PRO TV, reality-show, actrita, concurenti

Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot. Actriţa are doi copii, pe Dara, de 18 ani, şi pe Slavic, de 9 ani, iar anul acesta, pe 18 mai, va face cununia religioasă cu alesul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum un deceniu.

Tania Popa a apărut la PRO TV, la emisiunea “România, jos pălăria!”, unde a fost căpitan de echipă împreună cu Cătălin Neamţu, Florin Busuioc fiind gazda show-ului. A fost şi vedetă a Antenei 1, participând la mai multe emisiuni, printre care și “Te cunosc de undeva”.

Tania Popa a jucat în seriale precum “Meseriaşii”, “Cu un pas înainte” şi “Tanti Florica”, de la Pro TV, iar ultimele filme făcute au fost “America, venim” şi “Ana, mon amour”. Până acum a apărut în peste 20 de filme, dar şi în peste 20 de piese de teatru, alături de parteneri celebri.

Vezi și Lucrări de mântuială, în România! Încă o autostradă făcută de italieni se crapă! Ce spune constructorul

Probleme mari pentru Andreea Esca! De ce a fost nevoită să-și închidă 7 magazine

Un gigant german pleacă din România: Țiriac va pune mâna pe afacerile locale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare