sursa foto:  antena3.ro

Surpriză mare! Cum arată casa unde se relaxează Viorica Dăncilă și soțul ei – A fost renovată de curând

S-a aflat cum arată casa unde se relaxează premierul Viorica Dăncilă și soțul său, Cristinel!

Viorica Dăncilă este măritată de peste 30 de ani cu Cristinel, manager la OMV, cei doi înfiindu-l imediat după naștere, în 1990, pe Victor, băiatul lor.

Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă a petrecut însă foarte mult timp și pe meleagurile natale ale soțului, originar din satul Hoarca, comuna Giurgița (județul Dolj). De altfel, cei doi au și făcut nunta la Hoarca, o localitate amplasată la 44 de kilometri de Craiova.

Foarte populară în rândul sătenilor, Viorica a chemat atunci tot satul la petrecere, și astăzi impresia lăsată de demnitar localnicilor din Giurgița fiind una excelentă, precizează știrilekanald.ro.

„De fiecare dată când vine, vorbește cu toată lumea, nu e cu nasul pe sus. A avut grijă și de socrul ei, nea Gică, până când acesta s-a stins. Îi aducea de mâncare, se îngrijea de el. E o femeie de toată isprava”, ne-au declarat vecinii lui Cristinel Dăncilă din Hoarca.

Fost șef la CAP, socrul Vioricăi Dăncilă are și astăzi o casă cochetă în sat, renovată de Cristinel, în care familia Dăncilă mai vine din când în când să se relaxeze, în ciuda programului încărcat al celor doi.

Vezi și

INTERVIU Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

Bucurie imensă pentru milioane de români! De ce beneficii veți avea parte

SURSE Informație-bombă după ultimul avertisment dat de Liviu Dragnea! ‘Se cheltuie bani pe prostii’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare