Surpriză! Un celebru actor ar putea fi candidat al PSD la prezidențiale-Despre cine este vorba

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache a declarat că l-ar vedea candidat al PSD la prezidențiale pe actorul și fostul europarlamentar Mircea Diaconu.

„Eu, dacă e, l-aş vedea şi pe Mircea Diaconu, ca să zic aşa”, a declarat Dan Tudorache la emisiunea „Studio politic” de la Digi24 vorbind despre prezidențiabilii PSD.

– Aţi vedea mai degrabă o variantă a unui candidat din exteriorul PSD…

– Da, e un candidat pe care l-am putea susţine dacă stă foarte bine…

– Dar e măsurat în sondajele PSD?

– Cred că da. Dar chiar dacă nu e măsurat, cred că ar fi bine să fie măsurat în sodaje, Mircea Diaconu”, a spus primarul Sectorului 1.

Cât despre anunţul făcut de Viorica Dăncilă, că ar putea candida dacă partidul îi cere aceasta, liderul PSD susţine că a rămas surprins şi că a aflat vestea de la televizor.

„- Vă daţi seama că noi am aflat din presă. Sau eu cel puţin eu am aflat. Pentru că ştiam ce ne-a spus nouă la şedinţele anterioare.

– Şi ce v-a spus?

– Că nu doreşte să candideze, acum bănuiesc că îşi doreşte, înseamnă că va trebui prinsă în sondaj”, a spus Dan Tudorache.

Tot mai mulţi social-democraţi contrazic premierul. Dumitru Buzatu de la Vaslui vrea un candidat comun al alianţei PSD-ALDE, iar Paul Stănescu de la PSD Olt o propune pe Gabriela Firea.

 

 

Citește și:

EXCLUSIV Ludovic Orban desființează ideea ‘Rareș Bogdan-premier’: ‘Subsemnatul’

EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

Cutremur la ANAF! Guvernul a dat undă verde: Se desființează

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare