Klaus Iohannis

sursa foto:  ejpress.org

SURSE Cine va fi premierul desemnat de Klaus Iohannis

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a declarat, marți, că președintele României, Klaus Iohannis, va fi cel care va alege premierul plin al României.

Potrivit surselor politice ale Bugetul.ro, Nicolae Ciucă, actualul premier interimar al României, va fi premierul plin numit de Klaus Iohannis.

Totodată, sursele noastre au infirmat varianta „Ilie Bolojan-premier” – variantă apărută în spațiul public. 

Generalul (r) Ciucă a început, deja, curățenia

De altfel, Nicolae Ciucă a început să facă, deja, curățenie în Guvern, după demisia lui Ludovic Orban.

Astăzi premierul interimar i-a cerut demisia secretarului general al Guvernului, Antonel Tănase, un apropiat al lui Ludovic Orban.

Îmi depun demisia azi. Mi s-a cerut și m-am conformat. Nu mă cramponez de funcție”, a declarat Antonel Tănase, pentru G4Media.ro.

Antonel Tănase a postat și un mesaj pe Facebook în acest sens, fără a spune că Nicolae Ciucă i-a cerut demisia.

Dragii mei, vă anunț că mi-am depus demisia din funcția de Secretar General al Guvernului.
Le mulțumesc colegilor din echipa guvernamentală pentru buna colaborare și pentru munca depusă, le mulțumesc funcționarilor Guvernului, care și-au făcut treaba repede și bine.
De acum încolo îmi voi concentra atenția pentru a dezvolta proiecte la nivel de Parlament, din poziția de deputat, acele proiecte despre care v-am vorbit, de dezvoltare a Capitalei.
Am avut un an plin de evenimente, an în care România a trecut prin cele mai grele momente din ultimii 30 de ani. Cu speranța că mi-am făcut datoria așa cum trebuia, mulțumesc încă o dată echipei Guvernului Orban pentru încrederea acordată și, dragii mei, nu ne oprim aici. Voi lucra pentru #NoulBucurești, așa cum mi-am asumat în campania electorală.
Urez noului Executiv succes și multă putere de muncă, cu toată încrederea că va duce România în direcția bună. Am încredere că noua echipă guvernamentală știe ce are de făcut și îi asigur de tot sprijinul meu, atât ca președinte al PNL Sector 3, cât și ca deputat de București. Echipa liberală va fi, pentru România, principalul furnizor de prosperitate și bunăstare, efort la care și eu voi pune umărul alături de colegii liberali. Doamne ajută!
#FapteleFacDiferența #AlegeBine”, a spus Tănase.

După alegeri, Ludovic Orban și-a anunțat demisia 

În prima zi de după alegerile parlamentare, alegeri pierdute de PNL, Ludovic Orban a demisionat din funcția de prim-ministru.

„Demisia se dă din decizie personală. Este o decizie personală, pe care am luat-o eu. Am luat o decizie și am pus-o în practică.

M-am gândit (n.r. – la demisie) când am văzut rezultatele votului”, a precizat Ludovic Orban, în contextul în care s-a spus că președintele Klaus Iohannis a fost cel care i-a solicitat demisia.

Vezi șiCine e omul lui Nicușor Dan din AUR – A fost membru fondator USB, USR, iar apoi a trecut la partidul lui George Simion

Veste bună pentru acești români! Câți bani vor primi de la Guvernul României

Avocatul Gheorghe Piperea solicită demisia lui Klaus Iohannis: ‘Primul care ar trebui să demisioneze’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare