sursa foto:  evz.ro

Surse Coaliția PSD-ALDE intră în ședință! Subiectul care arde

Dezvăluire pe surse! Coaliția PSD-ALDE intră în ședință! Întrunriea coaliţiei guvernamentale ar urma să aibă loc vineri, iar temele de discuţie sunt rectificarea bugetară pe acest an şi proiecţiile privind bugetul pe 2019, au precizat, joi, surse politice.

Conform surselor citate, vineri, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, va avea mai întâi o întâlnire cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, iar după-amiază va participa la şedinţa coaliţiei.

Discuţiile se vor axa pe rectificarea bugetară, situaţia Fondului Suveran de Investiţii, bugetul pe 2019.

Sursele menţionate au precizat că rectificarea bugetară ar urma să fie adoptată de Guvern la sfârşitul lunii noiembrie, în penultima săptămână.

Miercuri, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declara că va discuta cu reprezentanţii Partidului Social Democrat, astfel încât ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, să facă o prezentare în cadrul unei şedinţe a coaliţiei referitor la obiectivele proiectului de rectificare bugetară.

„În legătură cu rectificarea bugetară, vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârşitul anului, prin urmare care mai e nevoia de finanţare, dacă mai este o nevoie de finanţare, şi ce soluţii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului pe anul 2019. Cred că în această săptămână vom reuşi să facem această discuţie, în aşa fel încât la nivelul Guvernului să se poată avansa pe acest subiect cât mai mult”, preciza Tăriceanu.

Vezi și Intră în vigoare azi! Ordonanța de Urgență care se aplică de la 1 noiembrie

EXCLUSIV Toți salariații din România sunt vizați! Ordonanța de URGENȚĂ care le schimbă radical soarta!

Olguța Vasilescu a făcut anunțul! Toți cei pensionați între acești ani sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare