sursa foto:   INQUAM Photos/Daniel Stoenciu

SURSE Discuții ‘aruncate la cafea’, între PSD și PNL, intrate în posesia Bugetul.ro: ‘Vor acord de guvernare pe 7 ani: 3 ani premier de la noi, 4 de la ei’

Bugetul.ro a intrat în posesia unor discuții „aruncate la cafea” între mai-marii Partidului Național Liberal și cei ai Partidului Social Democrat, privitoare la o posibilă susținere a Guvernului Nicolae Ciucă.

Conform surselor Bugetul.ro, social-democrații ar dori un acord cu liberalii după model german. Acordul pe care l-ar vrea social-democrații s-ar întinde pe o perioadă de 7 ani: 3 ani să fie un premier PNL, iar 4 ani, unul din partea PSD.

Sursele noastre mai spun că, până la această oră, PNL-ul  nu a închis discuțiile nici cu PSD, dar nici cu USR-ul condus de Dacian Cioloș.

„Vor acord de guvernare pe 7 ani, după modelul german”

Nu au fost discuții oficiale, ci propuneri aruncate la cafea. Nu e nimic închis nici cu PSD și nici cu USR. Azi și mâine vom definitiva.

PSD ar vrea să intre în Guvern cu minimum 3 miniștri sau chiar paritar – ceea ce e inacceptabil, însă, pentru electoratul nostru și chiar pentru o parte din partid.

Vor acord de guvernare pe 7 ani, după modelul german: 3 ani premier de la noi, 4 de la ei”, au dezvăluit surse ale Bugetul.ro.

Vezi și

SURSE Unii primari PSD se împotrivesc susținerii Guvernului Ciucă

EXCLUSIV S-a vrut director în Poliția Română, dar s-a făcut de râs! Rămas singur în concurs, un comisar-șef a luat doar 4,85

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare