sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV S-a vrut director în Poliția Română, dar s-a făcut de râs! Rămas singur în concurs, un comisar-șef a luat doar 4,85

Dezvăluire Bugetul.ro. Zilele trecute a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de director al al Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu. Deși în primă fază erau doi candidați în concurs, unul a picat examinarea psihologică, astfel că drumul părea liber pentru singurul om rămas în concurs. Însă, și acest ultim candidat a dat-o în bară la interviul structurat pe subiecte profesionale.

Concret, conform surselor Bugetul.ro, adjunctul Centrului Chinologic Sibiu, comisarul-șef Adrian Dragomanu, a luat nota 4,85 la proba interviu pentru ocuparea funcției de director al instituției.

Vezi și DNA confirmă pentru Bugetul.ro. Descinderi în ograda vicepreședintelui PNL!

Facem precizarea că, pentru a promova examenul, Adrian Dragomanu avea nevoie de nota 7.

Vezi și EXCLUSIV Polițiștii se răzvrătesc, după impunerea obligativității purtării măștii de protecție pe stradă! Bogdan Bănică: ‘Refuz să cred că vânarea nemascaților va redeveni principala activitate a polițiștilor’

Comisarul Alina Radu nu a trecut de proba psihologică

Celălalt candidat care a râvnit la funcția de director al Centrului Chinologic a fost comisarul Alina Radu. Radu a picat, însă, examenul psihologic.

Radu este fostul director adjunct al Centrului. Anul trecut, pe perioada stării de urgență, comisarul Alina Radu și colegii săi au făcut un grătar în curtea instituției, încălcând ordonanțele militare.

Jurnaliștii de la Libertatea au făcut publice o serie de imagini în acest sens.

Șefă din poliție filmată în timp ce sfida ordonanțele militare. Grătar cu colegii în curtea Centrului Chinologic Sibiu. IGPR a declanșat o anchetă

Vezi și EXCLUSIV Polițiștii fac acuzații grave: Decesele cauzate de Covid puteau fi evitate! Și vaccinații, și nevaccinații trebuiau testați la frontieră

Sindicaliștii l-au ironizat pe comisarul-șef Adrian Dragomanu, după ce acesta s-a făcut de râs la examen

Iată ce a scris Bogdan Bănică, șeful SNPR DECUS, pe blog-ul său:

De fiecare dată când auzim că la un concurs pentru ditamai funcția de DIRECTOR în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, regăsim un singur candidat, fiecare dintre noi își ridică anumite semne de întrebare.
Așa cum și nouă ne-a trezit suspiciuni faptul că la concursul organizat astăzi pentru ocuparea funcției de director al Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, din doi candidați înscriși inițial, în mod subit a rămas doar unul. Așa că organizația noastră sindicală a decis să nu îl lase singurel pe domnul candidat, motiv pentru care am fost delegat să particip în calitate de observator la sediul IGPR, acolo unde a avut loc supliciul.

Zic supliciu, pentru că s-a părut a fi un adevărat chin pentru aspirantul la funcția de director, să răspundă la subiectele de interviu. Și dacă i-a „căzut fața”, chiar și acoperită de mască, atunci când m-a văzut în sală, și dacă eu am fost cauza emoțiilor copleșitoare care probabil l-au cuprins, dacă prezența mea total neașteptată în camera de tortură l-a făcut să uite tot ce a învățat (pentru că sunt convins că a studiat temeinic), îmi cer scuze.

Atât candidatului, cât și comisiei de evaluare, le-am solicitat să se respecte la milimetru procedurile, în caz contrar rezervându-ne dreptul să solicităm de îndată în instanță anularea concursului. Nu a fost însă cazul, pentru că sincer, am rămas plăcut surprins despre modul cum președinta comisiei – d-na chestor Carmen-Camelia ȚUICU, inspector general-adjunct al IGPR, a coordonat organizarea și desfășurarea acestuia. Cu camere video, cu filmarea anterioară a activității de întocmire a subiectelor, cu respectarea cu strictețe a fiecărei reguli impusă de legiuitor. Cu punct și cu virgulă.

Că a avut vreo influență prezența mea acolo? Poate că da, eu sper că nu.
Cert este că activitatea s-a desfășurat „ca la carte” și de această dată nu pot decât să felicit conducerea Poliției Române cu timida speranță că așa se vor organiza și pe viitor concursurile de ocupare a unor funcții de conducere, mai ales a celor de extremă importanță.

Cel mai probabil comisarul-șef de poliție, aflând că a rămas candidat unic, deja îi cinstise pe apropiați, care l-au antefelicitat urându-i „SĂ NE TRĂIEȘTI, DIRECTORE!”.

Ghinion, am fost acolo. Din doi candidați a rămas doar unul, care din doi neuroni a rămas doar cu unul. Cu nota 4,85 din păcate deocamdată nu poți ocupa această funcție, „directore„. Poate pe viitor, spor la învățat”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare