sursa foto:  impact.ro

SURSE Efectul contractului semnat de Clotilde Armand cu noul operator de salubritate: Locuitorii din Sectorul 1 ar urma să plătească mai mult pentru curățenie

La 2 august, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a încheiat un contract pentru salubrizarea Sectorului 1 cu RER ECOLOGIC SERVICE BUCUREȘTI REBU S.A.

Deși Clotilde Armand a anunțat că, prin acest contract, locuitorii Sectorului 1 vor plăti mai puțin pentru serviciile de curățenie, surse ale Bugetul.ro susțin contrariul.

Mai mult, conform surselor Bugetul.ro și din surse deschise, pe luna august, salubrizarea Sectorului 1 ar urma să se scumpească.

Concret, conform surselor noastre și potrivit unei analize comparative, în urma contractului semnat cu REBU, curățenia în Sectorul 1 ar urma coste cu 808.942 lei (fără TVA) mai mult decât până acum, când de acest serviciu se ocupa Romprest.

Din calculele pe care Bugetul.ro le prezintă în exclusivitate reiese faptul că, pentru 20 de zile, serviciile prestate de REBU costă 7.663.972 de lei (fără TVA), în vreme ce, pentru aceleași servicii, Romprest percepea 6.855.030 lei (fără TVA). Asta înseamnă că REBU percepe cu 11,8% (808.942 lei fără TVA) mai mult față de Romprest.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare