sursa foto:  aktual24.ro

SURSE Situație de criză în sectorul amenințat de Dragnea! Dezvăluiri din interior – Se lasă cu destituiri?

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a solicitat, duminică, măsuri urgente în sectorul alimentar, pentru a stopa intrare în țară a unor alimente „pline de otravă, chimicale, calitate mult inferioară față de acele alimente vândute în țările de origine”.

Concret, el i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să solicite instituțiilor responsabile măsuri urgente pentru ca alimentele de calitate inferioară să nu mai intre în țară. Mai mult, acolo unde nu se vor vedea efecte, Dragnea cere destituiri.

Conform unor informații intrate în posesia redacției noastre, în interiorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) sunt probleme mari.

Surse bine informate ale Bugetul.ro au dezvăluit că președintele ANPC, Marius Pîrvu, nu ar aloca sumele necesare către structurile din teritoriu ale Autorității.

Vezi și SURSE Cine ar putea fi prezidențiabilul PSD – Omul care are misiunea să-l ‘demoleze’ pe Klaus Iohannis

„Suntem într-o situație, așa, de avarie. Față de ce ar trebui să se aloce, diferențele sunt de la cer la pământ”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului.

Paradoxal, însă, șeful ANPC a ordonat achiziționarea mai multor echipamente pentru videoconferințe, care au ajuns deja la structurile din teritoriu. Potrivit informațiilor noastre, suma plătită pentru un astfel echipament este de 5.000 de euro.

Vezi și EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce mașina i-a fost făcută praf în accidentul de azi

Bugetul.ro a solicitat o reacție de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului în legătură cu cele menționate anterior, însă, până la ora publicării acestui material, nu a primit niciun răspuns.

Dragnea AMENINȚĂ cu destituiri

Liviu Dragnea i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să solicite instituțiilor responsabile măsuri urgente pentru ca alimentele de calitate inferioară să nu mai intre în țară. În, acolo unde nu se vor vedea efecte, Dragnea cere destituiri.

„Autoritatea pentru Protecția Consumatorului și cea Sanitar-Veterinară. În România intră alimente pline de otravă, chimicale, calitate mult inferioară față de acele alimente vândute în țările de origine. Vă întreb ultima dată, ce vă lipsește să începeți acest program de protecție a copiilor și cetățenilor români, ca ei să nu mai consume alimente otrăvite?”, a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

Acesta i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să solicite instituțiilor responsabile un program de măsuri urgente, iar acolo unde nu se întâmplă nimic, să treacă la schimbări.

„Vă lipsește curajul? Dacă da, e grav, pentru că bărbăția nu se cumpără de la librărie. Vă lipsesc instrumentele? Le cumpărați. Vă lipsesc specialiștii? Să îi aduceti. România e inundată de produse de calitate inferioară, pentru că e România și putem face ce vrem. Să nu mai acceptați intârzieri, până la final de an, doamna premier, să cereți programul. Nu sunt în stare să protejeze, să meargă acasă. Asumați-vă responsabilitatea”, a mai declarat Dragnea.

Update. ANPC susține că în 2017 au fost achiziționate patru sisteme de videoconferință, iar restul, alte patru, au fost achiziționate în 2018, pentru buna comunicare cu toate comisariatele regionale.

 

Vezi și Lovitură pentru Mioara Roman! Ce pensie are acum fosta soție a lui Petre Roman

Vești bune pentru acești angajați! Salariile lor vor crește din nou

Rareș Bogdan detonează atomica! Planul secret al lui Tudorel Toader: Pentru ce funcție negociază cu Liviu Dragnea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare