sursa foto:  adevarul.ro

Televiziunea lui Adrian Sârbu se îndreaptă spre faliment! Marius Tucă se numără printre creditori

Televiziunea lui Adrian Sârbu, Aleph News, pare că se îndreaptă către faliment, după ce Tribunalul București a dat undă verde procedurii de insolvență. Decizia Tribunalului București a fost luată la cererea debitorului, practic la cea a societății Aleph Media.

Aleph Media, societatea care operează televiziunile Aleph News şi Aleph Business, a intrat în insolvenţă, informează Paginademedia.ro. Decizia a fost luată joi, 16 martie.

Marius Tucă se numără printre creditori

Conforms sursei citate, printre creditorii societăţi se numără Marius Tucă, care are de recuperat cel puţin 60.000 de euro.

Totodată, printre creditori se află şi casa de producţie Zazu Film, care este şi acţionar în cadrul televiziunii, compania fiind deţinută de Cristina Iacob, regizor, despre care presa de scandal a relatat că este fosta iubită a lui Sârbu.

Televiziunea lui Sârbu a primit licenţă de la CNA în vara lui 2019. La momentul respectiv, el bătuse palma cu Marius Tucă pentru a crea un grup media, din care să facă parte, Aleph News, reţeaua Smart Radio, dar şi alte posturi de televiziune, tot cu Aleph în denumire.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare